Varför ska du underhålla WordPress?

Man kan betrakta Wordpress som sitt hår. Det måste kammas emellanåt för att det ska se bra ut och fungera – inte bli för tovigt. Eller som bilen som måste smörjas då och då för att den inte ska förfalla. Osäkerheten på nätet har ökat och allt fler anstränger sig för att göra intrång på din webbsida.

Din webbplats kan vara byggd i ett CMS som WordPress. Det är ett CMS (Content Management System)  som ständigt utvecklas. Det är viktigt att ständigt uppdatera plugins och plattform så att du inte drabbas av intrång på din webbplats.

Ett intrång kan innebära att hackare vill använda din webbplats som avsändare för reklam, lägga in länkar till webbplatser med suspekt innehåll eller att låta din webbplats delta i en attack mot ett bestämt mål.

Man kan inte gardera sig mot intrång till hundra procent, men man kan försvåra för angriparna genom att underhålla sin webbsida, uppdatera plugins och installera plugins som bevakar din webbsida och håller dig informerad. Kontakta mig så berättar jag mer 0730-228056.