Om Företaget

Konsult för webbsidor
Konsult för webbsidor

Om Rickan webb & foto

Företagets största uppdrag och intresse är att hjälpa små och medelstora företag med webbsidor och marknadsföring. Företaget grundades i februari 2009 i Nora och verkar i Örebro län, Sverige och världen.

Projekt på gång

Jag ser fram emot att utveckla befintliga kunder och och få inblick i nya verksamheter genom nya kunder, alla typer. Om du redan är kund så är jag tacksam om du lämnar ett omdöme >>

Ehandel

Med Internet och e-handel kan vi skapa tillväxt och utveckla företagandet och landsbygden. E-handel och landsbygd passar nämligen utmärkt väl ihop. Många människor skulle vilja bo närmare naturen om det fanns försörjningsmöjligheter. En webbshop kan drivas från en stuga i skogen och ha sina kunder lokalt, över hela landet – eller hela världen. Lagret kan finnas på en helt annan plats. Kontakta mig om du är intresserad av att sälja dina produkter på nätet i en gemensam Bergslagsportal.

Framtiden

Strävar idogt och ideligen efter att få praktisera samlade kunskaper i ett större sammanhang och tillsammans med andra. Hör av dig!