Om Företaget

Konsult för webbsidor
Konsult för webbsidor

Om Rickan webb & foto

Företagets största uppdrag och intresse är att hjälpa små och medelstora företag med webbsidor och marknadsföring. Företaget grundades i februari 2009 i Nora.

Projekt på gång

Mina nuvarande kunder är viktiga för mig. Hur långt vi kan sträcka oss utanför Bergslagen får framtiden utvisa? Det är ett spännande och roligt arbete. Jag ser fram emot nya kunder, alla typer, jag lär mig nytt av er varje dag. Om du redan är kund så är jag tacksam om du lämnar ett omdöme >>

Ehandel

Med Internet och e-handel kan vi skapa tillväxt och utveckla företagandet och landsbygden. E-handel och landsbygd passar nämligen utmärkt väl ihop. Många människor skulle vilja bo närmare naturen om det fanns försörjningsmöjligheter. En webbshop kan drivas från en stuga i skogen och ha sina kunder lokalt, över hela landet – eller hela världen. Lagret kan finnas på en helt annan plats. Kontakta mig om du är intresserad av att sälja dina produkter på nätet i en gemensam Bergslagsportal.

Framtiden

Strävar idogt och ideligen efter att få praktisera samlade kunskaper i ett större sammanhang och tillsammans med andra.