Om Företaget

Konsult för webbsidor
Konsult för webbsidor

Om Rickan webb & foto

Företagets största uppdrag och intresse är att hjälpa små och medelstora företag med webbsidor och marknadsföring. Företaget grundades i februari 2009 i Nora.

Projekt på gång

Mina befintliga kunder är mycket viktiga för mig. Hur långt kan vi nå när vi sträcker oss ut från Bergslagen? Det får framtiden utvisa och det blir kul 🙂 Utöver det hoppas jag att det rullar in några nya spännande kunder och projekt via ServiceFinder under 2017-2018.

Lämna gärna ett omdöme >> om du redan är kund, tack!

om du redan är kund, tack!

Ehandel

Med Internet och e-handel kan vi skapa tillväxt och utveckla företagandet och landsbygden. E-handel och landsbygd passar nämligen utmärkt väl ihop. Många människor skulle vilja bo närmare naturen om det fanns försörjningsmöjligheter. En webbshop kan drivas från en stuga i skogen och ha sina kunder lokalt, över hela landet – eller hela världen. Lagret kan finnas på en helt annan plats. Kontakta mig om du är intresserad av att sälja dina produkter på nätet i en gemensam Bergslagsportal.

För att få ut budskapet om e-handelns möjligheter samt öka intresset i närsamhället för e-handel har vi startat ehandlarföreningen Bergslagen >> där företag och intressenter kan samarbeta för att nå marknaden. Kontakta oss i föreningen gärna om du är intresserad av att vara med och utveckla digitala tjänster i Bergslagen eller om du själv har tjänster att erbjuda.

Framtiden

Strävar idogt och ideligen efter att få praktisera samlade kunskaper i ett större sammanhang och tillsammans med andra.