Om Företaget

Konsult för webbsidor
Konsult för webbsidor

Konsult för webbsidor

Om Rickan webb & foto

Mitt största uppdrag och intresse är att hjälpa små och medelstora företag med webbsidor, foto och marknadsföring. Företaget grundades i februari 2009 och verkar i Nora, Örebro län, Sverige och världen.

Webbsidor, webbutveckling och foto

Jag hjälper dig med en ny webbsida så att du blir synlig och sökbar för dina kunder. Om du redan en webbsida så hjälper jag dig att utveckla den så att den speglar din verksamhet. Jag hjälper också gärna med fotografering eftersom det är med bilder du sätter känslan i din hemsida.

Läs mer om hur jag hjälper dig med:

Ny webbsida

Webbutveckling

Fotografering av verksamheten

Mina verktyg

Verktygen som jag använder är WordPress, Site Vision och EpiServer samt Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator och Acrobat och Dreamweaver.

Projekt på gång

Jag ser fram emot att utveckla befintliga kunder och och därmed få inblick i nya verksamheter genom nya kunder, alla typer och sorter. Om du redan är kund hos mig så är jag tacksam för att du lämnar ett omdöme >>

Företagsamhet på landsbygden

Många är vi som skulle vilja bo närmare naturen om vi hade försörjningsmöjligheter och med tanke på det så är Internet är fantastiskt för nu kan vi jobba nästan vart som helst ifrån. Du kan driva din webbshop från stugan i skogen och ha dina kunder över hela världen.

Framtiden

Jag strävar idogt efter att få praktisera samlade kunskaper i större och fler sammanhang tillsammans med andra. Jag hjälper dig gärna, hör av dig! 👋🏼 🙂
// Susann Rickan