Webbsida, unik och prisvärd

En unik, prisvärd webbsida utifrån din verksamhet och berättelse.

Känslan sitter i bilderna

Foto till webbsida eller e-butik

Dina fotografier påverkar besökarnas känslor, glädje, igenkännande, förståelse, insikt och köplust. Jag hjälper dig gärna att fotografera din verksamhet med äkta engagemang och/eller produkter i bäst ljus så att din hemsida blir garanterat unik.

Företagsutveckling via din webbsida

Vi skriver kontrakt

Alla som driver företag vet att det händer mycket under ett år. Flera av mina kunder har varit med under lång tid och vi jobbar för att deras webbsidor ska hänga med i svängarna. Under ett år hinner det hända mycket i företaget, omvärlden och tekniken.

Vi kan skriva avtal så att dina kunder ser vad som händer hos dig. Vi träffas och gör en översyn på din webbsida en gång per år- pratar och gör en uppdatering- vår eller höst, vilket som passar din verksamhet bäst. Slå en signal så diskuterar vi 0730-228056.

Responsiv layout för mobilen

Bli hittad på Internet

Din webbsida ska vara mobilanpassad (responsiv) för att få en bra placering i sökresultaten. Om du inte har en responsiv webbsida så innebär det att du hamnar längre ner i sökresultaten. Hör av dig om du behöver hjälp med detta på 0730-228056. Google prioriterar responsiva webbsidor sedan den 21 april 2015.

Vill du bygga eller utveckla din webbsida?