Redesign av SDCABs webbsida – 2022

Redesign av SDCABs webbsida – 2022

Swedish Diamondtool Consulting, SDCAB växer och växer och det är viktigt att utvecklingen syns i webbsidan. Under vintern 2021-22 har vi har vi gjort omtag och redesign på webbsidan samtidigt som vi arbetet med att skapa en prislista för alla produkter. Med SDCAB´s snabba service och breda sortiment på både verktyg och maskiner för de flesta typer av betongbearbetning hittar de ett sätt att få just ditt jobb att fungera. Läs mer om SDCAB och se nya webbsidan på www.sdcab.se.

Såhär så första sidan ut som vi byggde 2012. Lite färre anställda då…

Ny webbsida för SDCAB

Webbsida för SDCAB -2012

Redesign av Berga gårds webbsida – 2021

Redesign av Berga gårds webbsida – 2021

När vi skapade webbsidan för Berga gård 2016 var syftet en enkel webbsida som det är enkelt att uppdatera i och med egna bilder från verksamheten. Vi byggde också in www.lyckligahonan.se i strukturen. Försommaren 2021 ville vi ge mer plats för Berga Skafferi som nu står klart och välkomnar besökare. Vi fotograferade också nya bilder på och i gårdsbutiken.

Berga Skafferi, gårdsbutik och café mitt på Närkeslätten kan du handla lokalt producerad mat och dryck från Örebro län samt ta en fika i lantlig miljö.

Webbsida för Berga Skafferi 2021

Webbsida för Berga gård

Webbsida för Berga gård 2016

Redesign av Svalbo keramiks webbsida – 2021

Redesign av Svalbo keramiks webbsida – 2021

Moa och Keith har sedan flera år haft sin webbsida i Joomla (vi byggde den 2012) men nu har vi äntligen migrerat den till WordPress. Mallen Twenty Twenty är snabbladdad och enkel att uppdatera i. Vi har dessutom installerat pluginen Classic Editor för att det ska bli så enkelt som möjligt för Moa att posta nyheter från Svalbo 🎶 𐚬.

Keramiker Moa Rudebert har sedan närmare 40 år sin verkstad och butik i Svalbo. 1983 kom Keith dit och nu har de snart jobbat tillsammans i fyrtio år. Läs mer om keramik, keramiktillverkning och kulturevenemang på www.svalbo.com.

 

Redesign RLS-förbundets webbsida – 2021

Redesign RLS-förbundets webbsida – 2021

Under februari 2021 byggde vi om RLS-Förbundets webbsida. Det är tredje gången jag får bygga om förbundets webbsida, den första byggde jag 2012. Strukturen är densamma som i den gamla sidan och vår förhoppning är att du enkelt hittar det du söker och får svar på dina frågor. På RLS-Förbundets webbsida kan du hitta mer information om sjukdomen RLS, Restless Legs.

Notera: Förbundet och sjukdomen bytte namn våren 2021. Sjukdomen hette tidigare Willie Ekboms Disease, WED och förbundet hette WED-förbundet.

Webbsida för WED-förbundet 2021

 

Webbsida för WED-förbundet

Webbsida för WED-förbundet 2012

Redesign av Nora stadshotells webbsida – 2019

Redesign av Nora stadshotells webbsida – 2019

Under våren 2019 arbetade vi om Nora stadshotells webbsida. Det är tredje gången jag får bygga Nora Stadshotells webbsida och det är så roligt! Den första byggde jag 2011. Vår förhoppning är att sidan är lättnavigerad, att du enkelt hittar det du söker och att det är enkelt att få kontakt med hotellet.

På Nora stadshotell kan du äta lunch eller middag, boka konferens eller fest och då och då svänga dina lurviga. Hotellet ligger mitt i stan, vid kullerstenstorget med nära till småstadsshopping, bibliotek, simhall och Norasjön.


Webbsida Nora Stadshotell 2019

Nora Stadshotell
Webbsida Nora Stadshotell 2014