Redesign av Berga gårds webbsida – 2021

Redesign av Berga gårds webbsida – 2021

När vi skapade webbsidan för Berga gård 2016 var syftet en enkel webbsida som det är enkelt att uppdatera i och med egna bilder från verksamheten. Vi byggde också in www.lyckligahonan.se i strukturen. Försommaren 2021 ville vi ge mer plats för Berga Skafferi som nu står klart och välkomnar besökare. Vi fotograferade också nya bilder på och i gårdsbutiken.

Berga Skafferi, gårdsbutik och café mitt på Närkeslätten kan du handla lokalt producerad mat och dryck från Örebro län samt ta en fika i lantlig miljö.

Webbsida för Berga Skafferi 2021

Webbsida för Berga gård

Webbsida för Berga gård 2016

Webbsida för Kulturskolesamverkan i Örebro län

Webbsida för Kulturskolesamverkan i Örebro län

Kulturskolesamverkan i Örebro län* är en regional samverkan mellan kommunala musik- och kulturskolor i Örebro län. De hade en önskan om att få en grafisk profil med logga som kunde hålla samman och kommunicera verksamheten samt en enkel webbsida. Nu känner vi oss alla nöjda och glada eftersom webbsida, nyhetsbrev, Facebook, och mallar kommunicerar samma sak. Anmäl dig gärna till nyhetsbrevet för att få mer information om projektet. Du hittar länken på webbsidan www.kulturskolesamverkan.se.

* I dagsläget samverkar Örebro, Karlskoga, Lindesberg, Kumla, Hallsberg, Askersund, Nora, Degerfors, Lekeberg, Hällefors och Ljusnarsbergs kommuner där Karlskoga kommun fungerar som administrativ huvudman genom avtal med deltagande kommuner.

Webbsida för ARNTELL reklam och kommunikation, i samarbete med Sofia Arntell

Webbsida för ARNTELL reklam och kommunikation, i samarbete med Sofia Arntell

Det enkla är ofta det bästa – och det vet Sofia Arntell. Syftet var att bygga webbsidan så att besökaren omedelbart förstår budskapet.

ARNTELL reklam & kommunikation valde att bygga sin webbsida som OnePage dvs. en sida som innehåller allt man vill säga på en enda webbsida- utan klick, klick… Sofia är stilsäker och har själv bestämt grafiska element, färger och utseende. Jag har byggt webbsidan efter hennes instruktioner.

Sofia har hjälpt mig med logga och färger till min sida. Jag är nöjd och glad och ser fram emot ett fortsatt samarbete.

Läs mer om ARNTELL reklam & kommunikation här

Webbsida för Hammar Säteri i Odensbacken, i samarbete med Sofia Arntell

Webbsida för Hammar Säteri i Odensbacken, i samarbete med Sofia Arntell

Syftet med sidbygget var att skapa en smakfull webbsida som presenterar verksamheten på Hammar Säteri på ett smakfullt sätt. Vi ville också skapa en beställningsfunktion för köttlådor samt göra det enkelt att för besökaren att följa verksamheten via sociala medier. Sofia Arntell gjorde en grafisk profil och logga och Susann Rickan stod för navigation och programmering. Bilderna har Hanna Dalme tagit. Vi byggde sidan i WordPress.

Hammar Säteri är en gård 1,5 mil öster om Örebro, vid kanten av Kvismare naturreservat. Gården har anor tillbaka på 1600-talet, den har drivits av familjen Dalme sen 1955. Här kan du bland annat beställa köttlådor från djur som mår bra.

Läs mer om Hammar Säteri här.

Webbsida för Herrgården i Grythyttan

Webbsida för Herrgården i Grythyttan

Syftet med ombyggnationen var att synliggöra olika typer av boende och ge större plats för bilder så att besökaren enklare hittar vad den söker. Vi flyttade över allt innehåll från Joomla till WordPress. Merparten av bilderna är fotograferade av Susann Rickan mellan 2011 och 2016.

Herrgården i Grythyttan och Grythytte Qwarn (www.grythytteqwarn.se leder till en undersida på www.herrgardenigrythyttan.se)