Redesign av Berga gårds webbsida – 2021

Redesign av Berga gårds webbsida – 2021

När vi skapade webbsidan för Berga gård 2016 var syftet en enkel webbsida som det är enkelt att uppdatera i och med egna bilder från verksamheten. Vi byggde också in www.lyckligahonan.se i strukturen. Försommaren 2021 ville vi ge mer plats för Berga Skafferi som nu står klart och välkomnar besökare. Vi fotograferade också nya bilder på och i gårdsbutiken.

Berga Skafferi, gårdsbutik och café mitt på Närkeslätten kan du handla lokalt producerad mat och dryck från Örebro län samt ta en fika i lantlig miljö.

Webbsida för Berga Skafferi 2021

Webbsida för Berga gård

Webbsida för Berga gård 2016

Webbsida och foto för KBB Fastigheter

Webbsida och foto för KBB Fastigheter

Jan och Ida ville bygga en webbsida som kändes lyxig. Jag hörde också att de ville ha den enkel och lättnavigerad utan krusiduller. Det viktigast i sidan skulle synas i webbläsarfönstret utan att besökaren behöver scrolla. Vi arbetade om webbsidan som vi byggde 2016 i samarbete med Håkan Larsson, HL Murdesign. Webbsidan är byggd i WordPress och vi kunde återanvända formulär för intresseanmälningar med några förändringar. Navigationen blev till största delen ny eftersom företagets inriktning förändrats sedan 2016. Rickan Webb & Foto har både fotograferat och byggt.

KBB fastigheter hyr ut fastigheter i Nora och Örebro. Läs mer på www.kbbfastigheter.se.

Webbsida och foto för Frino EL i Nora

Webbsida och foto för Frino EL i Nora

Syftet med ombyggnationen var att spegla de stora förändringar företaget nyligen gjort. Vi förenklade sidan och gjorde den mer modern. Merparten av bilderna är fotograferade av Susann Rickan under 2017.

Frino EL är en elfackhandel i Nora, med allt från proffsigt elmaterial till vackra armaturer. Läs mer om företaget på www.frinoel.se

Webbsida för Herrgården i Grythyttan

Webbsida för Herrgården i Grythyttan

Syftet med ombyggnationen var att synliggöra olika typer av boende och ge större plats för bilder så att besökaren enklare hittar vad den söker. Vi flyttade över allt innehåll från Joomla till WordPress. Merparten av bilderna är fotograferade av Susann Rickan mellan 2011 och 2016.

Herrgården i Grythyttan och Grythytte Qwarn (www.grythytteqwarn.se leder till en undersida på www.herrgardenigrythyttan.se)

Webbsida och foto för Dagboken AB

Webbsida och foto för Dagboken AB

Syftet med projektet var att bygga en enkel webbsida där besökaren snabbt hittar vad han eller hon söker. Rickan webb & foto har fotograferat och byggt. Alla förtjänar en bra affärspartner och för dig kan det vara Dagboken AB i Nora.