Ny webbsida för Leader Bergslagen

Ny webbsida för Leader Bergslagen

Leader Bergslagen jobbar nu för en ny Leaderperiod 2023-2027. Jag hjälpte dem att migrera den gamla webbsidan i Joomla till WordPress. Jag valde temat/ mallen Twenty Twenty som är ett bra, snabbladdat och tydligt när man vill fokusera på innehåll.

* Leader, är ett EU-initiativ för att utveckla landsbygden inom EU. Det finansieras genom Europeiska regionala utvecklingsfonden. Läs mer om Leader Bergslagen på www.leaderbergslagen.eu.

Ny webbsida för Svalbo keramik

Ny webbsida för Svalbo keramik

Moa och Keith har sedan flera år haft sin webbsida i Joomla men nu har vi äntligen migrerat den till WordPress. Mallen Twenty Twenty är snabbladdad och enkel att uppdatera i. Vi har dessutom installerat pluginen Classic Editor för att det ska bli så enkelt som möjligt för Moa att posta nyheter från Svalbo 🎶 𐚬.

Keramiker Moa Rudebert har sedan närmare 40 år sin verkstad och butik i Svalbo. 1983 kom Keith dit och nu har de snart jobbat tillsammans i fyrtio år. Läs mer om keramik, keramiktillverkning och kulturevenemang på www.svalbo.com.

Ny webbsida för WED-förbundet

Ny webbsida för WED-förbundet

Under februari 2021 arbetade vi med WED-Förbundets nya webbsida. Det är tredje gången jag får bygga om WED-förbundets webbsida. Strukturen är densamma som i den gamla sidan och vår förhoppning är att du enkelt hittar det du söker och får svar på dina frågor.

WED-Förbundets webbsida kan du hitta mer information om sjukdomen WED (Willie Ekboms Disease även kallad RLS, Restless Legs).

Webbsida för Sångshyttan Art

Webbsida för Sångshyttan Art

Sångshyttan Art ville ha en ny webbsida och jag har fått äran att vara med i detta spännande och friska projekt. Annika Göran som bor på Sångshyttans gård hade en klar idé om hur webbsidan skulle se ut och jag byggde efter hennes instruktioner. Vi använde temat/ mallen Avada som har många möjligheter och är snabbt. Webbsidan och tankarna är under tillblivelse men följ gärna utvecklingen på www.sångshyttanart.se.

Welcome to Sångshyttan Art an ecology of art, innovative learning and social change. Here the Göran family has lived since 1953 when the artists Gerd and Niklas Göran here from Stockholm. The houses and meadows have since developed from a farm to an art farm. Now three people live here together; Gerd Göran, her youngest daughter Annika with husband Bengt. One step at a time we will open the farm to the public. Here you will be able to experience different art forms, meet in smaller projects, attend courses and build a more sustainable future together with us.

Annika Göran, Sångshyttan, Sweden

Redesign av Stadra Teaters webbsida

Redesign av Stadra Teaters webbsida

Stadra Teaters webbsida har ett innehåll som ingen annan, bilder, berättelser och känsla i en härlig mix. Det var en fröjd att få ta tag och bygga om i denna kulturskatt och framhäva det som är viktigt. Det blir tredje gången jag får den äran. Nu ville vi hitta ett bra sätt att visa vad som händer året runt på Stadra Teater i Bergslagen, typsnittet skulle vara Garamond och färgen Stadrablå.

Invid Stadra herrgård, vackert belägen vid av sjön Greckens södra strand finns Stadra Teater – en teaterscen mitt på landet. Här brinner man för att på olika sätt och med olika medel gestalta svenskt författarskap. Läs mer på www.stadrateater.se