Webbsida för CE-marking Nordic

Webbsida för CE-marking Nordic

Detta projekt handlade om att migrera en webb-sida från Flash till WordPress. Det var viktigt för beställaren att CE-marking Nordic-sidan blev att se ut som den gjorde tidigare. Alla formulär skulle med till nya sidan och webbsidan skulle vara tvåspråkig. Tillslut blev vi klara och nöjda 🙂.

CE marking Nordic AB erbjuder support till företag som behöver hjälp med CE-märkning och säkerhet på arbetsplatsen. Företaget tillhandahåller rådgivning, vägledning och utbildning inom dessa områden. Läs mer på www.cemarkingnordic.se.

Webbsida för Kulturskolesamverkan i Örebro län

Webbsida för Kulturskolesamverkan i Örebro län

Kulturskolesamverkan i Örebro län* är en regional samverkan mellan kommunala musik- och kulturskolor i Örebro län. De hade en önskan om att få en grafisk profil med logga som kunde hålla samman och kommunicera verksamheten samt en enkel webbsida. Nu känner vi oss alla nöjda och glada eftersom webbsida, nyhetsbrev, Facebook, och mallar kommunicerar samma sak. Anmäl dig gärna till nyhetsbrevet för att få mer information om projektet. Du hittar länken på webbsidan www.kulturskolesamverkan.se.

* I dagsläget samverkar Örebro, Karlskoga, Lindesberg, Kumla, Hallsberg, Askersund, Nora, Degerfors, Lekeberg, Hällefors och Ljusnarsbergs kommuner där Karlskoga kommun fungerar som administrativ huvudman genom avtal med deltagande kommuner.

Webbsida för Arton:1

Webbsida för Arton:1

Sigun och Mattias på Arton:1 ville ha en utbyggbar, enkel webbsida för sin verksamhet. Jag fick bilder, en färg, lite text och i övrigt ganska lösa tyglar. Nu har vi kommit en liten bit och det ska bli spännande att följa med på resan 🙂

Företaget Arton:1 är din partner i att välja rätt dörr, glas och beslagning till ditt entréparti eller dörr. Att sätta samman säkerhet, brand och miljö med rätt material och design är deras specialitet. Läs mer på www.arton1.se.

Dimonts webbutik för radonsugar

Dimonts webbutik för radonsugar

Dimonts ägare Mathias Tagesson ville att webbsidan skulle vara uppdelad i två delar, en webbutik för privatpersoner och en informationsdel för företag. Privatpersoner erbjuds köpa radonsugar i webbutik och företagen erbjuds en komplett lösning med inköp, kontroll eller montering av era varor, lagerhållning och distribution. Läs mer på www.dimont.se.

Ny webbsida för Nora stadshotell

Ny webbsida för Nora stadshotell

Under våren 2019 arbetade vi med Nora stadshotells nya webbsida. Det är tredje gången jag får bygga Nora Stadshotells webbsida och det är så roligt! Vår förhoppning är att sidan är lättnavigerad, att du enkelt hittar det du söker och att det är enkelt att få kontakt med hotellet.

På Nora stadshotell kan du äta lunch eller middag, boka konferens eller fest och då och då svänga dina lurviga. Hotellet ligger mitt i stan, vid kullerstenstorget med nära till småstadsshopping, bibliotek, simhall och Norasjön.