SEO för Lekeberg Elektriska – 2024

SEO för Lekeberg Elektriska – 2024

Jag har fått glädjen att hjälpa Lekeberg Elektriska med att utveckla deras webbsida. Designen bygger på den gamla men vi har kompletterat med information samt SEO-optimerat sidan för att utöka marknaden mot Örebro län och Värmland.

Lekeberg Elektriska är ett elföretag med säte i Lekeberg som erbjuder elektriska tjänster för bostäder, kontor och butikslokaler. Tillhandahåller lösningar på alla elektriska problem. Licensierad och försäkrad och med över 20 års erfarenhet i ryggen. Läs mer på www.lekebergelektriska.se

Webbsida för BBHR – 2024

Webbsida för BBHR – 2024

Jag fick äran att bygga webbsidan för Besöksnäringens- bransch och högskoleråd (BBHR). Föreningens ordföranden Hans Åhnberg gav mig i uppdrag att skapa en enkel webbsida för att sprida information om föreningens arbete och vi byggde den i One.com´s hemsideverktyg. I uppdraget ingick även att skapa en logga samt att skapa en YouTubekanal för filmerna, se kanalen genom att klicka här.

Besöksnäringens bransch- och högskoleråd (BBHR) är en förening med medlemmar som vill vara med och tillsammans stödja och främja besöksnäringens utveckling, läs mer på bbhr.se.

Kuriosa: För mig kändes det som en flashback till min tid på Multimediafabriken i Grythyttan när vi arbetade med att producerade material åt Restaurang- och hotellhögskolan i Grythyttan 🙂

Webbsida för Backalack – 2023

Webbsida för Backalack – 2023

Syftet med webbsidan var att bygga enkelt webbsida utan krusiduller för att kunna fylla domännamnet med innehåll. Se resultatet på www.backalack.se

Backalack Blästring & Renhållning i Nora AB erbjuder blästring, industrimålning, ytbehandling, industrilackering och billackering. De arbetar också med lackering av köksluckor och övriga ytor, arbetar med renhållning i form av sophantering av industriavfall och privatavfall samt hyr ut container och släp för bygg och privatröjning. Backalack är ett företag med erfarenhet och har servat privatpersoner och företag i Örebro Län i mer än 20 år.

Webbsida för Konrads UF – 2023

Webbsida för Konrads UF – 2023

Konrads UF ville ha en webbsida som informerar om deras UF företag och säljer deras kommande bok, en barnbok som handlar om att normalisera olika familjekonstellationer. De hade redan en klar ide´ om färger och typsnitt så det var bara att börja bygga. Läs mer om boken och UF företaget på www.konradsuf.se.

Följ gärna UF företaget på @konrads_uf

#stoltmammatillElin