Webbsida för Q Nora

Webbsida för Q Nora

I Nora finns sedan 15 år tillbaks ett nätverk för företagsamma kvinnor, förtjänstfullt sammanhållet av Astrid Andersen. Nyligen flyttades webbsidan till en ny plattform och det krävdes nybygge av webbsidan i en ny redigerare. Jag fick uppdraget att sammanställa och omorganisera Astrids arbete. Här kan man se resultatet www.qnora.se. Vill du vara med i detta fina nätverk? Kontakta Astrid Andersen naturjobb@gmail.com.

Ny webbsida i WordPress för Lindås Lamm

Ny webbsida i WordPress för Lindås Lamm

Äntligen fick jag flytta Lindås Lamms webbsida från Joomla till WordPress. Den första Joomla-sidan byggde vi redan 2011. Lena Hellström fotograferade och designade och jag byggde webben. En önskan från Lindås Elsa Magnussen var att nya WordPress-sidan skulle se likadan ut med Lenas design och bilder. Vi känner oss nöjda med resultatet 🙂, förhoppningsvis också du Lena Hellström i din himmel 🌤️🥰.

Elsa Lund-Magnussen driver Lindås lamm. Hon och maken Espen köpte gården 1991 av ättlingar till finnen Mattson från Tavastehus. Verksamheten på gården i dag är ekologisk uppfödning av lamm, gårdsslakteri, styckning och försäljning av kött, lammskinn, ull, kurs- och kalas samt skogsbruk. På åkermarken, 30 hektar, odlas ekologiskt vinterfoder och bete för gårdens får. 2021 stod det nya fårhuset klart, byggt med limträbalkar och plats för 160 tackor med lamm.

Läs mer om Lindås Lamm i Karlstad

Webbsida för Kolbacken HVB

Webbsida för Kolbacken HVB

Kolbacken HVB är ett nystartat HVB-hem i Tierp. Jarmo, Sebastian, Bodil och Rebecka önskade sig en logo som speglade verksamheten. När vi kommit en bit visade det sig att de också behövde en webbsida som jag fick glädjen att hjälpa dem med. De första placeringarna har redan kommit och jag önskar killarna och personalen lycka till.

Kolbacken HVB är ett behandlings- och utredningshem beläget norr om Tierp. Boendet har plats för tio ungdomar. Målgruppen är pojkar i åldrarna 13 till 17 år med beteende problematik som bedöms påverka hälsa och utveckling negativt.  Placeringsform kan vara både SoL och LVU. Boendet är beläget i ett mindre samhälle och den lantliga miljön bidrar till ett lugnare tempo vilket är positivt när ungdomen ska arbeta med förändring. Läs mer på www.kolbackenhvb.se.

ReDesign av KAN´s webbsida

ReDesign av KAN´s webbsida

Ideella föreningen KAN behövde en ny webbsida som speglar föreningens verksamhet. Sidan är byggd i One.com´s webbsidesvertyg och kostnaden för det passar föreningar.

Medlemmarna i föreningen Kulturarbetare i Nora, KAN finns i Nora stad med omnejd. Alla medlemmar har en förankring inom kultursektorn som konstnärer, musiker, arkitekter, författare, fotografer,  keramiker, illustratörer, skådespelare mm. 

Webbsida för Staffan Ekegren, författare

Webbsida för Staffan Ekegren, författare

Staffan Ekegren är författare och bor i Örebro. Vi migrerade hans gamla webbsida från HTML till WordPress. Resultatet kan du se på www.staffanekegren.se. Vi är speciellt nöjda med hur böckerna presenteras. Inom kort kommer Staffans nya bok Första vågen. Läs mer om den här https://www.bokus.com/bok/9789189559684/forsta-vagen/

Staffan Ekegren är författare och bor i Örebro. Han medverkar i berättarföreställningar, har skrivarkurser och gör uppläsningar samt håller föredrag i ämnen han skrivit om.