Webbsida för sångkör

Webbsida för sångkör

Kördelux vänner i Karlskoga samlar krafter som vill engagera sig i verksamheten kring kören och arrangerar alla större publika produktioner med Kördelux. Jag fick äran att bygga webbsidan www.kördelux.se. Uppdraget var att skapa en webbsida som samlar ihop resurser, visar aktuella och genomförda projekt samt en sida för att publicera nyheter. Det skulle även finnas en kortfattad beskrivning av vad föreningen gör. Tusen tack för fin hemsida! skriver projektledaren 😀. Du kan stötta Kördelux på många olika sätt, läs mer om hur på www.kordelux.se. Kördelux är en kör i Karlskoga som drivs av Karlskoga kommun i samarbete med föreningen Kördelux vänner.

Webbsida för CE-marking Nordic

Webbsida för CE-marking Nordic

Detta projekt handlade om att migrera en webb-sida från Flash till WordPress. Det var viktigt för beställaren att CE-marking Nordic-sidan blev att se ut som den gjorde tidigare. Alla formulär skulle med till nya sidan och webbsidan skulle vara tvåspråkig. Tillslut blev vi klara och nöjda 🙂.

CE marking Nordic AB erbjuder support till företag som behöver hjälp med CE-märkning och säkerhet på arbetsplatsen. Företaget tillhandahåller rådgivning, vägledning och utbildning inom dessa områden. Läs mer på www.cemarkingnordic.se.

Webbsida för Kulturskolesamverkan i Örebro län

Webbsida för Kulturskolesamverkan i Örebro län

Kulturskolesamverkan i Örebro län* är en regional samverkan mellan kommunala musik- och kulturskolor i Örebro län. De hade en önskan om att få en grafisk profil med logga som kunde hålla samman och kommunicera verksamheten samt en enkel webbsida. Nu känner vi oss alla nöjda och glada eftersom webbsida, nyhetsbrev, Facebook, och mallar kommunicerar samma sak. Anmäl dig gärna till nyhetsbrevet för att få mer information om projektet. Du hittar länken på webbsidan www.kulturskolesamverkan.se.

* I dagsläget samverkar Örebro, Karlskoga, Lindesberg, Kumla, Hallsberg, Askersund, Nora, Degerfors, Lekeberg, Hällefors och Ljusnarsbergs kommuner där Karlskoga kommun fungerar som administrativ huvudman genom avtal med deltagande kommuner.

Webbsida för Arton:1

Webbsida för Arton:1

Sigun och Mattias på Arton:1 ville ha en utbyggbar, enkel webbsida för sin verksamhet. Jag fick bilder, en färg, lite text och i övrigt ganska lösa tyglar. Nu har vi kommit en liten bit och det ska bli spännande att följa med på resan 🙂

Företaget Arton:1 är din partner i att välja rätt dörr, glas och beslagning till ditt entréparti eller dörr. Att sätta samman säkerhet, brand och miljö med rätt material och design är deras specialitet. Läs mer på www.arton1.se.

Dimonts webbutik för radonsugar

Dimonts webbutik för radonsugar

Dimonts ägare Mathias Tagesson ville att webbsidan skulle vara uppdelad i två delar, en webbutik för privatpersoner och en informationsdel för företag. Privatpersoner erbjuds köpa radonsugar i webbutik och företagen erbjuds en komplett lösning med inköp, kontroll eller montering av era varor, lagerhållning och distribution. Läs mer på www.dimont.se.