Webbsida för Berga gård 2021

Webbsida för Berga gård 2021

När vi skapade webbsidan för Berga gård 2016 var syftet en enkel webbsida som det är enkelt att uppdatera i och med egna bilder från verksamheten. Vi byggde också in www.lyckligahonan.se i strukturen. Försommaren 2021 ville vi ge mer plats för Berga Skafferi som nu står klart och välkomnar besökare. Vi fotograferade också nya bilder på och i gårdsbutiken.

Berga Skafferi, gårdsbutik och café mitt på Närkeslätten kan du handla lokalt producerad mat och dryck från Örebro län samt ta en fika i lantlig miljö.

Webbsida för Berga Skafferi 2021

Webbsida för Berga gård

Webbsida för Berga gård 2016

Webbsida för Leader Bergslagen 2021

Webbsida för Leader Bergslagen 2021

Leader Bergslagen jobbar nu för en ny Leaderperiod 2023-2027. Jag hjälpte dem att migrera gamla webbsidan, som jag byggde i Joomla 2011, till WordPress. Jag valde temat/ mallen Twenty Twenty som är ett bra, snabbladdat och tydligt när man vill fokusera på innehåll och tillgänglighet.

* Leader, är ett EU-initiativ för att utveckla landsbygden inom EU. Det finansieras genom Europeiska regionala utvecklingsfonden. Läs mer om Leader Bergslagen på www.leaderbergslagen.eu.

 

Webbsida för Svalbo keramik 2021

Webbsida för Svalbo keramik 2021

Moa och Keith har sedan flera år haft sin webbsida i Joomla (vi byggde den 2012) men nu har vi äntligen migrerat den till WordPress. Mallen Twenty Twenty är snabbladdad och enkel att uppdatera i. Vi har dessutom installerat pluginen Classic Editor för att det ska bli så enkelt som möjligt för Moa att posta nyheter från Svalbo 🎶 𐚬.

Keramiker Moa Rudebert har sedan närmare 40 år sin verkstad och butik i Svalbo. 1983 kom Keith dit och nu har de snart jobbat tillsammans i fyrtio år. Läs mer om keramik, keramiktillverkning och kulturevenemang på www.svalbo.com.

 

Webbsida för RLS-förbundet 2021

Webbsida för RLS-förbundet 2021

Under februari 2021 byggde vi om RLS-Förbundets webbsida. Det är tredje gången jag får bygga om förbundets webbsida. Strukturen är densamma som i den gamla sidan och vår förhoppning är att du enkelt hittar det du söker och får svar på dina frågor. På RLS-Förbundets webbsida kan du hitta mer information om sjukdomen RLS, Restless Legs.

Notera: Förbundet och sjukdomen bytte namn våren 2021. Sjukdomen hette tidigare Willie Ekboms Disease, WED och förbundet hette WED-förbundet.

Webbsida för WED-förbundet 2021

 

Webbsida för WED-förbundet

Webbsida för WED-förbundet 2012

Webbsida för Sångshyttan Art

Webbsida för Sångshyttan Art

Sångshyttan Art ville ha en ny webbsida och jag har fått äran att vara med i detta spännande och friska projekt. Annika Göran som bor på Sångshyttans gård hade en klar idé om hur webbsidan skulle se ut och jag byggde efter hennes instruktioner. Vi använde temat/ mallen Avada som har många möjligheter och är snabbt. Webbsidan och tankarna är under tillblivelse men följ gärna utvecklingen på www.sångshyttanart.se.

Welcome to Sångshyttan Art an ecology of art, innovative learning and social change. Here the Göran family has lived since 1953 when the artists Gerd and Niklas Göran here from Stockholm. The houses and meadows have since developed from a farm to an art farm. Now three people live here together; Gerd Göran, her youngest daughter Annika with husband Bengt. One step at a time we will open the farm to the public. Here you will be able to experience different art forms, meet in smaller projects, attend courses and build a more sustainable future together with us.

Annika Göran, Sångshyttan, Sweden