Webbsida för Arton:1

Webbsida för Arton:1

Sigun och Mattias på Arton:1 ville ha en utbyggbar, enkel webbsida för sin verksamhet. Jag fick bilder, en färg, lite text och i övrigt ganska lösa tyglar. Nu har vi kommit en liten bit och det ska bli spännande att följa med på resan 🙂

Företaget Arton:1 är din partner i att välja rätt dörr, glas och beslagning till ditt entréparti eller dörr. Att sätta samman säkerhet, brand och miljö med rätt material och design är deras specialitet. Läs mer på www.arton1.se.

Dimonts webbutik för radonsugar

Dimonts webbutik för radonsugar

Dimonts ägare Mathias Tagesson ville att webbsidan skulle vara uppdelad i två delar, en webbutik för privatpersoner och en informationsdel för företag. Privatpersoner erbjuds köpa radonsugar i webbutik och företagen erbjuds en komplett lösning med inköp, kontroll eller montering av era varor, lagerhållning och distribution. Läs mer på www.dimont.se.

Ny webbsida för Nora stadshotell

Ny webbsida för Nora stadshotell

Under våren 2019 arbetade vi med Nora stadshotells nya webbsida. Det är tredje gången jag får bygga Nora Stadshotells webbsida och det är så roligt! Vår förhoppning är att sidan är lättnavigerad, att du enkelt hittar det du söker och att det är enkelt att få kontakt med hotellet.

På Nora stadshotell kan du äta lunch eller middag, boka konferens eller fest och då och då svänga dina lurviga. Hotellet ligger mitt i stan, vid kullerstenstorget med nära till småstadsshopping, bibliotek, simhall och Norasjön.

Webbsida och foto för KBB Fastigheter

Webbsida och foto för KBB Fastigheter

Jan och Ida ville bygga en webbsida som kändes lyxig. Jag hörde också att de ville ha den enkel och lättnavigerad utan krusiduller. Det viktigast i sidan skulle synas i webbläsarfönstret utan att besökaren behöver scrolla. Vi arbetade om webbsidan som vi byggde 2016 i samarbete med Håkan Larsson, HL Murdesign. Webbsidan är byggd i WordPress och vi kunde återanvända formulär för intresseanmälningar med några förändringar. Navigationen blev till största delen ny eftersom företagets inriktning förändrats sedan 2016. Rickan Webb & Foto har både fotograferat och byggt.

KBB fastigheter hyr ut fastigheter i Nora och Örebro. Läs mer på www.kbbfastigheter.se.

Webbsida och foto för Yoga

Webbsida och foto för Yoga

Monica Holm, Satnam kroppsterapier ville ha en enkel och funktionell webbsida med bilder och vi har letat oss fram. Jag tycker vi landade är jag fotograferade henne i frosten på andra sidan Norasjön en magiskt dag i december 2018. ”Du duger som du är, du är bra nog. Lyssna inåt och se att du har svaren inom dig” säger Monica Holm och det är så sant, så sant. Syftet med webbsidan var att underlätta kommunikationen med kunderna via webbsidan i sig, ett nyhetsbrev (MailPoet, en plugin till WordPress) och en kalender (Events Made Easy) som visar kurser och seminarier. Läs mer om vad som är på gång hos Satnam kroppsterapier på www.satnamkroppsterapier.se.