Dimonts webbutik för radonsugar

Dimonts webbutik för radonsugar

Dimonts ägare Mathias Tagesson ville att webbsidan skulle vara uppdelad i två delar, en webbutik för privatpersoner och en informationsdel för företag. Privatpersoner erbjuds köpa radonsugar i webbutik och företagen erbjuds en komplett lösning med inköp, kontroll eller montering av era varor, lagerhållning och distribution. Läs mer på www.dimont.se.

Ny webbsida för Nora stadshotell

Ny webbsida för Nora stadshotell

Under våren 2019 arbetade vi med Nora stadshotells nya webbsida. Det är tredje gången jag får bygga Nora Stadshotells webbsida och det är så roligt! Vår förhoppning är att sidan är lättnavigerad, att du enkelt hittar det du söker och att det är enkelt att få kontakt med hotellet.

På Nora stadshotell kan du äta lunch eller middag, boka konferens eller fest och då och då svänga dina lurviga. Hotellet ligger mitt i stan, vid kullerstenstorget med nära till småstadsshopping, bibliotek, simhall och Norasjön.

Webbsida och foto för KBB Fastigheter

Webbsida och foto för KBB Fastigheter

Jan och Ida ville bygga en webbsida som kändes lyxig. Jag hörde också att de ville ha den enkel och lättnavigerad utan krusiduller. Det viktigast i sidan skulle synas i webbläsarfönstret utan att besökaren behöver scrolla. Vi arbetade om webbsidan som vi byggde 2016 i samarbete med Håkan Larsson, HL Murdesign. Webbsidan är byggd i WordPress och vi kunde återanvända formulär för intresseanmälningar med några förändringar. Navigationen blev till största delen ny eftersom företagets inriktning förändrats sedan 2016. Rickan Webb & Foto har både fotograferat och byggt.

KBB fastigheter hyr ut fastigheter i Nora och Örebro. Läs mer på www.kbbfastigheter.se.

Webbsida och foto för Yoga

Webbsida och foto för Yoga

Monica Holm, Satnam kroppsterapier ville ha en enkel och funktionell webbsida med bilder och vi har letat oss fram. Jag tycker vi landade är jag fotograferade henne i frosten på andra sidan Norasjön en magiskt dag i december 2018. ”Du duger som du är, du är bra nog. Lyssna inåt och se att du har svaren inom dig” säger Monica Holm och det är så sant, så sant. Syftet med webbsidan var att underlätta kommunikationen med kunderna via webbsidan i sig, ett nyhetsbrev (MailPoet, en plugin till WordPress) och en kalender (Events Made Easy) som visar kurser och seminarier. Läs mer om vad som är på gång hos Satnam kroppsterapier på www.satnamkroppsterapier.se.

Webbsida för Gunilla & Co Consulting

Webbsida för Gunilla & Co Consulting

Gunilla & Co Consulting ville ha en ny webbsida och jag fick den äran. Jag tycker att Gunilla har många bra bilder på sig och sina hundar, därför passade WordPressmallen Twenty Seventeen mycket bra. Den är också snygg på mobilen. För Gunilla var det viktigt att sidan levererar den information man eftersöker och jag upplever Twenty Seventeen som en av de snabbaste WordPressmallarna i sin enkelhet. Vet du att du kan kolla sin webbsidas hastighet på https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?

Gunilla & Co kan allt vad gäller Rådgivning & Coaching för Människa & Hund. Kontakta Gunilla om du vill ha hjälp att starta eget företag eller om du vill ha rådgivning kring företagande. Och är du intresserad av hund i allmänhet eller Hovawart.i synnerhet, kontakta Gunilla. Dessutom väntar fina Elda tillökning i dagarna. Läs mer på www.gunillaconsulting.se.