Webbsida för Ljusstråk

Webbsida för Ljusstråk

Ljusstråks nya webbsida är publicerad. Under våren 2023 har ideella föreningen Ljusstråk tagit över webbsidan från Nora kommun och jag fick äran att migrera den. Klicka här för att se Ljusstråks nya webbsida >>

Ljusstråk är en konst- och kulturslinga i Nora Bergslag, första helgen i september varje år. I Ljusstråks samlingsutställning kan du ser ett verk av varje konstnär som deltar under Ljusstråk den 2-3 september. Utställningen hänger 5/8-3/9. Gå och se.

Webbsida för Svalbo café

Webbsida för Svalbo café

Under våren 2023 har vi byggt på webbsidan för Svalbo Café, en idyll intill Järleån. Mia ville först att jag skulle fotografera men det visade sig att hon redan hade en del bilder, så vi började med de hon redan hade. Ville gärna bygga en Rockabilly-sida för att matcha upp Mia. Skapade därför en logga med Rockabillyformer och valde ett typsnitt med rockabilly-stuk till webbsidan, resultatet kan du se genom att klicka nedan.

På Svalbo Café kan en uppleva motorträffar och musik under härliga sommarkvällar. Dessutom kan en där – året runt – boka kalas, bröllop, fest, möte, dop, begravningskaffe, föreningsmöte eller AW. Läs mer på www.svalbocafe.se

Webbsida Lekebergs Bioenergi

Webbsida Lekebergs Bioenergi

Lekebergs Bioenergi ville ha en webbsida som fungerar bra på telefonen och som visade bilder och information på ett bättre sätt. Vi moderniserade den gamla sidan i one.coms eget publiceringsverktyg.

Lekebergs Bioenergi producerar och distribuerar fjärrvärme i Fjugesta tätort, en fjärrvärme nästan helt producerad av skogsflis från närområdet. Skogsflis är en förnyelsebar resurs som bidrar till en bättre miljö. Se webbsidan på www.lekebergsbioenergi.com

Webbsida för Q Nora

Webbsida för Q Nora

I Nora finns sedan 15 år tillbaks ett nätverk för företagsamma kvinnor, förtjänstfullt sammanhållet av Astrid Andersen. Nyligen flyttades webbsidan till en ny plattform och det krävdes nybygge av webbsidan i en ny redigerare. Jag fick uppdraget att sammanställa och omorganisera Astrids arbete. Här kan man se resultatet www.qnora.se. Vill du vara med i detta fina nätverk? Kontakta Astrid Andersen naturjobb@gmail.com.

Ny webbsida i WordPress för Lindås Lamm

Ny webbsida i WordPress för Lindås Lamm

Äntligen fick jag flytta Lindås Lamms webbsida från Joomla till WordPress. Den första Joomla-sidan byggde vi redan 2011. Lena Hellström fotograferade och designade och jag byggde webben. En önskan från Lindås Elsa Magnussen var att nya WordPress-sidan skulle se likadan ut med Lenas design och bilder. Vi känner oss nöjda med resultatet 🙂, förhoppningsvis också du Lena Hellström i din himmel 🌤️🥰.

Elsa Lund-Magnussen driver Lindås lamm. Hon och maken Espen köpte gården 1991 av ättlingar till finnen Mattson från Tavastehus. Verksamheten på gården i dag är ekologisk uppfödning av lamm, gårdsslakteri, styckning och försäljning av kött, lammskinn, ull, kurs- och kalas samt skogsbruk. På åkermarken, 30 hektar, odlas ekologiskt vinterfoder och bete för gårdens får. 2021 stod det nya fårhuset klart, byggt med limträbalkar och plats för 160 tackor med lamm.

Läs mer om Lindås Lamm i Karlstad