När du driver ett företag så händer det mycket under ett år. Kanske du har koll eller inte? Ofta träffar jag kunder och som ”stumnar” när jag frågar vad som händer: – Njae, det händer inte så mycket hos oss, här … men när vi pratar vidare visar det sig ofta att det händer både ditt och datt.

Vi skriver kontrakt

Vi kan skriva avtal så att dina kunder ser vad som händer hos dig. Vi träffas och gör en översyn på din webbsida en gång /år, /månad eller /vecka. Vi pratar- jag frågar och sen uppdaterar jag din webbsida och dina sociala medier efter vad du vill berätta.

Sundhetsbolaget och jag har ett avtal där vi träffas, jag får veta vad som händer och uppdaterar www.sundhetsbolaget.se och Facebook efter det.

Webbsidan är som håret säger jag- det behöver kammas igenom ibland. Berätta för mig!

Kan det vara något för dig? Hör av dig!