Nu letar vi efter dig som längtar till en mindre stad där det är nära till allt. Du kanske vill förverkliga din dröm i denna fastighet som har strandnära läge. F d handelsträdgården Tahiti är till salu, 6700 kvm. Här skulle du kunna uppföra egen bostad strax intill. Eller varför inte några stugor att hyra ut? Möjligheterna är oändliga. Läs mer om fastigheten på  www.hemnet.se

Vem du än är – välkommen att etablera dig i handelsstaden Nora

Att leva och verka som företagare i Nora är att vara i alla tider. Då, nu och imorgon. Från skog och järn, till modern teknik i en företagstät ort. Nu skapas ny historia. Av småföretag, storbolag, föreningar och byalag. Med innovatörer, entreprenörer, handlare och livskonstnärer. Bland kullersten och trähus bubblar det av drivkraft och entreprenörsskap. Välkommen att bli en del av närheten – till aktiv fritid, shopping, naturen och varandra. Se fler objekt i Nora på www.objektvision.se/lediga_lokaler/nora.

Jag skapade bild-collaget och delar av texten för en Facebook-kampanj för att få fler att flytta till Nora. Har du lokaler att hyra ut i Nora? så hör av dig till mig. Jag lägger upp dem på www.objektvision.se, Business Region Örebros (BRO:s) portal för lediga lokaler.